Oğuzlar İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: 2015-2016 Eğitim öğretim yılında bir öğrenci bursluluk sınavını kazanmıştır.

Saatler: 08:30/ 16:10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://oguzlariho.meb.k12.tr

Adres - Oğuzlar İmam Hatip Ortaokulu Gölbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi No 79 Oğuzlar /Çorum

Yerleşim Yeri - İlçe

Ulaşım Çorum´a Minibüslerle ve Özel Araçlarla geliş gidiş yapılmaktadır. İlçe Merkezinde ise yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezindedir.